Reinkenstraat klein straatje – groot hart.

Slagerij ‘t Oude Ambacht scoort goed bij ‘Slager met Ster’

Je kon je als slager in Nederland opgeven om mee te doen aan de wedstrijd ‘Slager metster’.Je winkel wordt grondig doorlopen metin de eerste ronde bezoek van een vakjury en onaangekondigd een winkeldeskundige en een mysteryshopper. De daarbij verkregen punten worden opgeteld; bij een goed resultaat wordt je genomineerd en doe je mee in de volgende ronde. Zonder aankondiging verschijnt vervolgens een retaildeskundige en ook een collega-genomineerde komt jouw winkel beoordelen. Daarnaast moet je een gesprek van twintig minuten voeren over innovatie en motivatie. Ook moeten minimaal honderd klanten op internet een vragenlijst invullen en je beoordelen. Alle resultaten worden bij elkaar geteld.

Op 19 november wordt op een feestelijke avondbijeenkomst in Rotterdam bekendgemaakt of we een ster hebben gewonnen of misschien zelfs twee of drie. Voorlopig zijn we van de 130 slagerijen bij de laatste 67.

Ook heb ik met de wedstrijd meegedaan voor de beste gehaktvariant van Nederland.Met mijn hazelnoot-gehaktje zit ik bij de laatste vijf. Een knipoog naar een muffin met gehakt, cranberrysaus en hazelnoten. Maandag

23 september moet ik om 16 in Amsterdam zijn en krijg ik te horen op welke plaats ik ben geëindigd.

Translate »
Reinkenstraat