Reinkenstraat klein straatje – groot hart.

Opening van de Reinkenstraat

De foto’s

ondernemers-reinkenstraat

Afbeelding 1 van 14

 

Afgelopen vrijdag openden de ondernemers van de Reinkenstraat samen met wethouder Karsten Klein de vernieuwde straat. Na het nuttigen van een heerlijke kop soep van Goed Eten, gingen alle bezoekers naar buiten om de wethouder te ontvangen en te begeleiden naar het podium.

Rene Steveling van uitzendbureau EP92 heette alle aanwezigen van harte welkom. Hij gaf een kleine samenvatting van de ontwikkeling van onze straat, met onder meer de recente introductie van de Reinkenstraat spaarpas waarvan er inmiddels 300 zijn uitgegeven. Steveling sprak zijn dank uit aan de Gemeente, maar zeker ook aan de aannemer HABO voor het voortreffelijke contact in de afgelopen maanden en het mooie resultaat.

Namens de winkeliers sprak Benita van Wegen van dierenboetiek Reinken. Zij bedankte de aannemer en vertelde bovendien dat haar winkel dit jaar 20 jaar in de Reinkenstraat gevestigd is en zij nog iedere dag met heel veel plezier haar winkel opent. Benita bedankte ook de trouwe klanten van de straat, voor het trotseren van de zandhopen tijdens de werkzaamheden.

Wethouder Karsten Klein feliciteerde de ondernemers met hun mooie Reinkenstraat en dankte voor de goede samenwerking tussen gemeente en winkeliers. Daarna stak hij de kerstboomlampjes aan in de kerstboom (geschonken door HABO aan winkeliers en bewoners).

Na deze officiële handeling ging iedereen naar eetcafe Foots voor een gezellige borrel.
Langs deze weg iedereen bedankt voor uw aanwezigheid en we zien u graag terug in de Reinkenstraat.
De straat voor smaakvol winkelen!!!!!!!!!!!


 

DE UITNODIGING:

xmas tree

Alle wegwerkzaamheden zijn klaar… tijd voor een feestje!

Graag nodigen wij jullie uit voor de feestelijke opening van de Reinkenstraat, vrijdag 12 december.
Met vrolijke muziek op de achtergrond zal wethouder Karsten Klein vanaf 17.00 uur de straat officieel openen; hij ontsteekt daarbij de lampjes in de kerstboom aan de Laan van Meerdervoort. Daarna kan er geborreld worden.

Klanten met een ReinkenPas krijgen dit weekend een speciale uitnodiging per mail.

Tot ziens de 12e!

Translate »
Reinkenstraat