• 16 augustus 2016
  • Geen categorie
  aan tafel denhaagcom foto

Zondag 28 augustus: ‘Aan tafel in de Reinkenstraat!’aan-tafel-met-logo-web

De Reinkenstraat in Duinoord verandert zondag 28 augustus in een zomers gezellig openluchtrestaurant. De ondernemers van de winkelstraat nodigen u vol trots uit ‘Aan tafel!’ Tussen 14.00 en 22.00 uur kunt u met vrienden en familie genieten van muziek, gezelligheid en vele overheerlijke, eigengemaakte culinaire producten: voorgerechten, hoofdgerechten, desserts, dranken en meer! De gerechten worden geserveerd in kleine porties, ideaal om te delen en te proeven met elkaar.

Geen standaard foodtruckfestival

Het mooiste foodfestival van Den Haag’, dat beloven de ondernemers van de Reinkenstraat. En met de vele gerenommeerde en prijzenwinnende ondernemingen in de straat kunnen ze dat zeker waarmaken. ‘Aan tafel in de Reinkenstraat’ wordt dus zeker geen standaard food(truck)festival. De entree is uiteraard gratis, u betaalt alleen voor uw eten en drank. Op een speciale menukaart/flyer vindt u de vele gerechten waaruit u kunt kiezen.

wagyu burger casave chips iki bierijs van wijs

Uitgebreid keuzemenu

Het menu waaruit u kunt kiezen bevat ‘kip, patat en appelmoes’ tot een briochebol met rilettes de canard en bosvruchtencoulis. Een verdere greep: Wagyu burger geserveerd met iKibier, oesters, rundercarpaccio, Surinaamse hapjes, flammkuchen, zomerse salades, kip op diverse wijzen bereid, Italiaans schepijs, een kaasplankje, de beroemde Haagse Kakker.. en nog veel meer. Bij de dranken kunt u denken aan speciaalbieren, een mooie wijnbar, Gin&Tonic op z’n best, speciale thee & koffie, een biobar en cocktailbar.

Jaren ’80 muziek en pasta maken

Naast culinaire gerechten staat ook een jaren’80 feestje op het programma met DJ Fat S. Er is een workshop pasta maken en kinderen kunnen zich uitleven met diverse spelen zoals levensgroot Mikado en een springkussen. Genieten dus, van een compleet, zomers, culinair festival in Den Haag!   Klik op de menukaart voor een vergroting: FLYER-DEFINITIEF-AAN-TAFEL-2WEB   L

Monique-foto-ADLees ook: Monique over 'Aan tafel in de Reinkenstraat' in het AD

Volg, like & deel ons! 🙂
Facebook
Facebook
Twitter
Google+
http://reinkenstraat.nl/openluchtrestaurant-reinkenstraat-kom-ook-aan-tafel/
LinkedIn